Dirigent / Instructeur

Sinds februari 2010 is Mevr. Ira Wunnekink dirigent van zowel het harmonieorkest als van het jeugdorkest en de orkest klas. Zij is haar muzikale opleiding begonnen bij muziekschool  De Triangel in Borculo. Als lid van muziekvereniging De Eendracht uit Haarlo kreeg ze via deze muziekschool les op de hobo. Na de middelbare scholen in Eibergen en Groenlo ging ze naar het conservatorium in Enschede om hobo en hafadirectie te studeren. In 1991 studeerde ze af voor Docerend Musicus, waarna ze haar studie voortzette aan het conservatorium van Amsterdam bij hoboïst Han de Vries.

Haar dirigeer carrière is ze ooit begonnen bij de Zutphense Orkestvereniging. Verder heeft ze de leiding gehad over diverse orkesten in de Achterhoek en Twente, waarvan de laatste tien jaren bij Amicitia uit Geesteren.

Wilfried Elshof is sinds 1 januari 2007 instructeur van de drumband. Hij is al jaren lid van St. Caecilia. Hij speelde 2 jaar trompet en enkele jaren bariton. Zijn grootste passie lag echter bij het drummen. Met de drumband haalde hij op concoursen diverse prijzen. Naast instructeur is hij met passie  tambour-maître. Hij wil de drumband zowel kwantitatief als kwalitatief op een goed pijl houden en ziet daartoe ook kansen. Hij gaat liever voor kwaliteit dan kwantiteit.